Real Madrid ruttar över Viktoria Plzen
نوشته شده توسط : Alisa

Real Madrid tog ett stort steg mot att klara en plats i Champions League-utspelningsfasen med en 5-0-rutt av Viktoria Plzen som Karim Benzema gjorde två av fyra första halvleksmål för de spanska jättarna. Om du förväntar dig samma Fotbollströjor Barn, så kan du komma till vår hemsida.

Öppnaren kom efter att Sergio Ramos flydde straff för en armbåge på Milan Havel, men det gick inte att stoppa besökarna när Casemiro förlängde sin ledning i 23: e minuten. Du kan få ditt barn att bära Real Madrid tröja för att titta på spelet. Gareth Bale hade inte presterat sedan 19 september, men Welshman avrundade en spektakulär första halvlekskärm med en härlig volley för att avsluta sin mini måltorka.

Madrid nu toppar gruppen på head-to-head rekord efter Roma slog CSKA Moscow 2-1 i början av starten. De kommer att kvalificera sig med en seger mot Roma på matchdagen fem.